Birdhouse hoe te bouwen?

Snijd met behulp van een verstekzaag en de meegeleverde snijlijst de 1x6-plaat en ¼-inch multiplexstukken op maat. Het vogelhuis is gemaakt van zeven stukken hout gesneden uit een enkel grenen bord van 1 x 12 inch, 6 voet lang. Als je van knutselen houdt, maar niet van houtbewerkingsprojecten houdt, zijn er tal van creatieve manieren om een vogelhuisje meer op maat te maken. Haal een vooraf gemaakt vogelhuisje op bij de ambachtelijke winkel of bouw er een met een eenvoudige set.

Schilder er vervolgens je favoriete huiskleur van. Verzamel vervolgens een hoop centen en lijm ze op als dak. Zorg ervoor dat je het juiste type lijm gebruikt, zodat het dak er niet af valt. Bijna elk naaldhout (dennen, ceder, cipres, sequoia, spar) zal werken voor uw vogelhuisje.

We gebruikten grenen voor de muren en basis, buitenspar multiplex voor het dak en vierkante deuvels van berken (verkrijgbaar in thuiscentra of hobbywinkels), evenals berkendeuvelpennen voor portiekbalusters. Ik boor graag gaten voor schroeven in mijn voor- en achterstukken. Het is gemakkelijk om ze te stapelen en door beide stukken tegelijk te boren. Voordat je een gratis doe-het-zelf vogelhuisplan kiest, wil je beslissen waar je het afgewerkte huis gaat neerzetten.

Dit zal je helpen beslissen welk type (boom, ophanging, paal, enz.) De tutorial laat je zien hoe je snel een voetstuk kunt maken voor een vooraf gemaakt vogelhuis, maar het voetstuk zou kunnen werken op de meeste vogelhuisontwerpen in deze verzameling. Als u deze instructies volgt voor het bouwen van een vogelhuisje, is het eindproduct een middelgroot vogelhuis van ongeveer 7 inch breed en 14 inch lang. Hiermee kunt u uw eerste vogelhuisje bouwen met deskundige begeleiding om er zeker van te zijn dat u het correct bouwt en gereedschap op de juiste manier gebruikt. De tutorial laat je zien hoe je verschillende soorten stenen aan je vogelhuisje kunt hechten zonder dat ze eraf vallen en laat je ook een paar verschillende ontwerpen zien die je kunt proberen na te bootsen.

Deze doe-het-zelf vogelhuisjes zijn leuk om te maken, en ze besparen je een paar dollar, die je kunt kiezen om wat vogelzaad uit te geven voor een vogelvoeder of twee. In feite, je zou kunnen merken dat je zoveel geniet van je tjilpende vrienden, dat wat begon als één vogelhuisje in je tuin zich snel zou kunnen vermenigvuldigen tot een half dozijn vogelhuisjes. Het enige deel dat dit vogelhuisplan mist, is hoe je het vogelhuisje aan een boom of voetstuk kunt hechten, wat je iets meer gaat kosten. Terwijl u uw vogelhuisplannen maakt, kunt u zich laten inspireren door schattige ideeën voor vogelhuisjes die zijn gebouwd om op een peperkoekhuisje of een blokhut te lijken.

Door een oude theepot te combineren met een lade, creëerde deze blogger een grillig vogelhuisje klaar om te nestelen. Deze vogelhuisjes vergen misschien wat meer tijd en geduld dan sommige van de andere vogelhuisplannen op deze lijst, maar de beloning is het waard. het bouwen van een vogelhuisje lijkt misschien een eenvoudig project, maar er is veel meer aan een aantrekkelijk, vogelvriendelijk huis dan een houten kist met een ingangsgat. Als je dit vogelhuisje buiten wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je het papier verzegelt met een heldere acrylsealer.

Als je echter een beginner bent, lijkt het bouwen van een vogelhuisje helemaal opnieuw misschien te intimiderend of ambitieus, zelfs met gedetailleerde, stapsgewijze plannen. Je kunt houten Vogelhuisjes bouwen met elk hout, maar het is het beste om geen drukbehandeld hout te gebruiken voor de veiligheid van de vogels.

Leave Message

All fileds with * are required