Hoe trek je vinken naar een vogelhuisje?

Vinken voeden zich met vers zwart zaad. Voeg felgekleurde linten toe %26 planten. Probeer Black Oil Sunflower Seed eens. Voeders die in de open lucht zijn weggelaten, zorgen ervoor dat vinken zich kwetsbaar voelen voor roofdieren.

Het plaatsen van uw feeders in de buurt van bomen en struiken bevordert veiligheid. Plaats uw feeders op 10 tot 12 voet afstand van schuilplaatsen, zodat vogels snel kunnen ontsnappen wanneer een roofdier nadert. Putters zijn grote fans van vogelvoeders. Hoewel putters de meeste kleine zaadjes eten, houden ze van distel (Nyjer) en zonnebloempitten.

Zorg ervoor dat goudvinken terugkomen door elke drie tot vier weken niet opgegeten voedsel te vervangen. Zorg ervoor dat het zaad droog blijft. De meeste buis- en mesh-feeders zijn prima; een sokkenvoeder werkt ook goed. Bekijk de beste vinkenvoeders om distelzaad te serveren.

Hoewel ze zich voornamelijk op de grond voeden, houden ze van de feeders in buisstijl. Om ze naar uw tuin te lokken, voert u ze zonnebloempitten met zwarte olie in een buis of hopperfeeder. Ze zullen ook Nigerzaad eten van distelvoeders, hoewel niet zo gemakkelijk als goudvinken. Deze worden vaak op de markt gebracht als vinkenvoeders.

U kunt ook een weerbeschermer over de bovenkant van uw vogelvoeder hangen, zoals deze grote 18 inch Aspects Super Dome. Tip 3 zegt dat ze niet van vies, drassig, klonterig zaad houden. Maar wat misschien minder voor de hand liggend is, is dat goudvinken nogal kieskeurig kunnen zijn over hoe vers hun zaad is. Eigenlijk elk zaadje, maar vooral nyjer.

Putters kunnen een beetje op hun hoede zijn voor feeders in de achtertuin. Om ze veiliger te maken, plaatst u uw feeder op een plek waar er dekking in de buurt is. Binnen 10-20 ft van bomen, struiken en struiken. Op deze manier weten ze dat als er een roofdier rondkomt, ze snel naar een veiligere locatie kunnen schieten.

Dit zal er vaak voor zorgen dat ze meer bereid zijn om uw feeder te komen onderzoeken. De historische habitat van House Finches was droog open land, canyonlands en zelfs woestijnen in het westen van de Verenigde Staten en Mexico, vooral in de buurt van water. De rode kleur van huisvinken wordt versterkt door carotenoïden in hun dieet tijdens de verenvormingsperiode van vervelling. Het nieuwe geslacht Haemorhous van de Huisvink lijkt bloedsumak te betekenen, misschien verwijzend naar de rode kleur van de herfstbladeren van de sumakboom.

U moet gemorste zaden en doppen regelmatig van onder de voederbakken verwijderen om het risico op ziekten voor vinken te minimaliseren, die rond andere vogels zoals duiven en mussen of op de grond foerageren. Probeer naast het ophangen van een vogelvoeder een vogelbad in uw tuin te plaatsen, zodat gele vinken vers water hebben om te drinken en te baden. American Goldfinch komt soms samen, en het is niet ongebruikelijk om een groep samen te zien op een ander moment dan de broedperiode in de late zomer. Dit geeft de Amerikaanse putter zijn eigen speciale hoek van je tuin en het opzetten van zo'n feeder vergroot je kansen om ze rond te zien enorm.

Door te weten welke vogels het meest waarschijnlijk een vogelhuisje gebruiken, hoe u uw tuin aantrekkelijk kunt maken voor nestende vogels en hoe u ervoor kunt zorgen dat het huis geschikt is voor de vogels die u aantrekt, is het gemakkelijk om vogelverhuurder te worden voor vele broedseizoenen. Onderzoekers zeggen dat vogelvoeders nuttig zijn voor wilde vogels, vooral degenen die de wintermaanden uitsteken zoals de Amerikaanse putter. Het rode voorhoofd dat contrasteert met de bruine bovenkant van de kroon is een goed eerste merkteken voor het scheiden van mannelijke huisvinken van vergelijkbare paarse en cassin"s vinken. Huisvinken bouwen een rommelig stoknest in een hoekje op een gebouw, maar gebruiken niet gemakkelijk vogelhuisjes of nestkasten.

Wanneer u zoekt naar hoe u goudvinken naar uw tuin kunt lokken, is dit waarschijnlijk de nummer één tip die u zult vinden. In de jaren 1940 werden grote aantallen huisvinken uit Californië gevangen genomen en te koop aangeboden in New York als Hollywood-vinken. Omdat papegaaien mogelijk uw geelgevederde vrienden kunnen schaden, mag u nooit vinken bij papegaaien plaatsen, als u wilt dat ze gedijen.

Leave Message

All fileds with * are required