Welke kleur vogelhuis trekt kardinalen aan?

Blauw zal bluebirds en blauwe gaaien verleiden. Groen, bruin en grijs nodigen uit tot kwartels, lijsters en duiven. Rood en roze zullen de kardinalen en kolibries verleiden. Kardinalen voelen zich aangetrokken tot felrode en witte contrasten.

Zwart, geel en groen verleiden hen ook. Als je ze naar je tuin wilt lokken, zorg er dan voor dat je bloemplanten plant die rode, zwarte, gele bloemen produceren. Kardinalen zijn een prachtige soort om in je tuin te zien, vooral in de winter, wanneer hun felrode kleur zo mooi contrasteert met witte sneeuw. Als je in het oosten van Noord-Amerika woont en je ziet niet genoeg kardinalen in je tuin, kun je ze met heel weinig moeite aantrekken.

Als u zorgt voor voldoende voedsel, onderdak en water voor kardinalen, zullen ze waarschijnlijk vaak en enthousiast uw huis bezoeken. In tegenstelling tot veel andere vogels in de achtertuin, zullen kardinalen geen vogelhuisjes of nestkasten gebruiken. Naast het genieten van een dicht plantenleven als schuilplaats, geven ze er ook de voorkeur aan om te nestelen. Wijnstokken, hoge bomen en struikgewas zijn ideale opties voor nestplaatsen.

Direct beschikbare nestmaterialen zijn ook essentieel om kardinaalnesting op lange termijn aan te moedigen. Zorg ervoor dat uw tuin dennennaalden, kleine twijgen, gemaaid gras en ander materiaal heeft, zodat kardinaalbezoekers in de buurt een nest kunnen bouwen. Vogelvoeders van kleuren rood, blauw en geel zijn geliefd bij de meeste kardinalen. Over het algemeen geven veel vogels de voorkeur aan aardetinten, paars en roze gekleurde vogelvoeders en zelfs kardinalen zoals deze.

We hebben een hardloopwedstrijd bij ons thuis, en het heeft betrekking op het aantrekken van Northern Cardinals. Kijk naar de afbeelding van de snavel van een kardinaal hieronder. Let goed op het ontwerp. Wat denk je dat hun snavels gespecialiseerd zijn om te eten? Saffloer wordt bijvoorbeeld ook gebruikt om merels en eekhoorns te voorkomen omdat ze dit witte zaadje over het algemeen niet eten.

Uw kardinalen raken dit nieuwe voedsel in eerste instantie misschien niet aan. Het is niet dat ze het niet leuk vinden, maar ze hebben het waarschijnlijk nog nooit eerder gehad. Mijn aanbeveling is om saffloer- en zonnebloempitten te mengen. Kardinalen zullen onvermijdelijk wat saffloer eten en beseffen dat het lekker en eetbaar is.

Kardinalen voelen zich ook aangetrokken tot pinda's, zolang ze maar al uit hun schulp zijn. Pinda's zijn een uitstekende bron van eiwitten en vetten en geven kardinalen wat extra voeding tijdens een zware winter. Er zijn duizenden verschillende vogelvoeders waaruit u kunt kiezen. Helaas zullen Northern Cardinals er niet veel van gebruiken, zelfs als ze hun favoriete voedsel bevatten.

Dit komt omdat niet alle vogelvoeders zijn ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Ten eerste vinden kardinalen het leuk om een grote baars, platform of dienblad te hebben om op te landen. Ze hebben een enigszins open ruimte nodig om zich tijdens het eten op hun gemak te voelen. Ten tweede voeden noordelijke kardinalen zich liever naar voren gericht.

Deze vogels houden er niet van om hun lichaam te verdraaien om te eten, wat betekent dat ze zelden de zitstokken van een traditionele buisvoeder gebruiken omdat ze hun lichaam moeten draaien om de voederpoorten te bereiken. Dit komt omdat ze groot genoeg zijn voor kardinalen om op te landen en te eten terwijl ze naar voren kijken. Voordat ze overvliegen om een feeder te bezoeken, hangen deze vogels meestal rond in nabijgelegen struiken en bomen om er zeker van te zijn dat het veilig is. Als het mogelijk is, moet u voorkomen dat u uw voerstation midden in een kale tuin plaatst.

Kardinalen zullen zich niet veilig voelen om uit eten te komen. Zoals je hierboven kunt zien, bevindt mijn voederstation zich aan de rand van het bos. Als je alleen perfect onderhouden gras hebt zonder bomen of struiken, dan zul je het moeilijk hebben om kardinalen zich veilig te laten voelen. Zoals alle dieren moeten noordelijke kardinalen drinken om te overleven.

Mijn advies is om hiervan te profiteren en vers, schoon water te bieden naast een consistente voedselbron. Poly Lumber Birdbath View De prijs van vandaag Northern Cardinals eten graag op de grond. Wees dus niet verbaasd als je ze vaak ziet eten en op zoek gaat naar gevallen zaden. Om te profiteren van hun voorliefde om op de grond te zijn, heb ik een dienbladvoeder VOL met hun favoriete voedsel onder mijn voerstation geplaatst.

In feite kun je precies zien hoe ik kardinalen voer op de grond in mijn tuin. Druk hieronder op PLAY voor een LIVE beeld van de grond onder mijn vogelvoeders. Overdag is het gebruikelijk om meerdere kardinalen samen te zien voeden. Zorg ervoor dat je feeders elke ochtend voor zonsopgang vol zijn.

Kardinalen zijn vroege vogels en zullen een van de eerste vogels zijn die elke dag op bezoek komen. Laat uw voerbakken nooit overdag leeg lopen. En zorg ervoor dat ze elke ochtend vol vers voedsel zitten. Je wilt niet dat de noordelijke kardinalen die bij jou in de buurt wonen de feeder van iemand anders vinden die ALTIJD vogelzaad heeft.

Wanneer ik de kenmerkende „birdie birdie birdie” -oproep van mannen in maart hoor zingen, is dat een zeker teken dat de lente bijna hier is. Het is ook leuk om te proberen de tentoongestelde vogel hoog te vinden en wanhopig te proberen een partner aan te trekken. Ik denk dat ik het verprutst heb, maar mijn antwoord aan jou is hierboven in plaats van hier. Judy, ik heb een open lade op de dekrail buiten mijn keukenraam.

De vrouwelijke kardinaal staat op de voerbak en kijkt in het raam naar me of het dienblad gevuld moet worden. Ik heb gehoord dat als je eierschalen van januari tot en met maart op de grond legt, dat de kardinalen helpt op te fleuren en het helpt bij het paren. Weet iemand of dat echt waar is? Hoe kan ik voorkomen dat de winterkoninkjes iedereen doden in mijn andere dozen die niet in de buurt van de borstel of het bos zijn geplaatst en op één doos een winterkoninkje stond? Ze blijven de chickadees doden en ik word er ziek van. Ik heb een feeder met een richel voor kardinalen %26 koop het juiste voedsel.

Ze leven in cederbomen rondom mijn huis. Ik denk dat het komt omdat ik kraaien% 26 andere vogels wegjaagt %26 Ik denk dat de kardinalen bang worden. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze terugkomen? Ik heb een kardinaal nest in mijn hangmand op mijn overdekte terras. Hij heeft vier eieren en mama zit er bijna constant op.

Bij het kiezen van een kardinale vogelvoeder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat kardinalen een sterke en stevige plek hebben om te zitten. Kleine feeders en buisvoeders zijn geen goede keuze voor deze grote vogels. Kardinalen zijn zwaarder dan veel andere vogels in de achtertuin, en zoeken een zekere voet wanneer ze zich voeden en nestelen. Zoek bij het selecteren van planten om kardinalen aan te trekken naar sommige met middelgrote zaden en een mix van seizoensgebondenheid.

Nu je weet hoe je kardinalen moet aantrekken, kun je ze naar je achtertuin lokken door de hierboven genoemde geschikte technieken te volgen. Met hun levendige verenkleed en prachtige liedjes is het geen wonder dat mensen kardinalen naar hun werven willen lokken. Om kardinalen aan te trekken, zet je een stationaire of platformvogelvoeder op en vul je deze met zwarte zonnebloempitten, waar kardinalen dol op zijn. Je kunt hoppers, trays en platformvoeders plaatsen om meer kardinalen aan te trekken, zodat ze kunnen ontspannen en van hun voer kunnen genieten.

Je kunt zelfs een verwarmd vogelbad installeren, dat tijdens de koude wintermaanden veel kardinalen zal aantrekken. Zonnebloempitten trekken de grootste verscheidenheid aan vogels naar uw kardinaalvoeder omdat niemand de schaal hoeft te kraken. Het toevoegen van aantrekkelijke elementen aan uw tuin is niet het enige dat u kunt doen om kardinalen naar uw tuin te lokken. Dit betekent echter ook dat als kardinalen niet inheems zijn in uw omgeving, u niets kunt doen om ze naar uw tuin te trekken.

Kleuren zoals geel, groen, blauw en oranje kunnen u ook helpen om kardinalen en andere vogelsoorten naar uw feeders te lokken. Als je de kardinalen in je tuin wilt aantrekken, moeten de vogelvoeders die daar zijn geplaatst kleuren hebben gezien de bescherming van de vogel. Van hun prachtige liedjes en gedurfde kleuren tot hun bezoeken het hele jaar door, als je eenmaal een paar kardinalen hebt aangetrokken, zul je allerlei redenen vinden om ze aan te moedigen om te blijven. Vaak worden in winkels de vogelvoeders gekleurd op basis van de vogel die ze in de tuin willen aantrekken.

.

Leave Message

All fileds with * are required