Wie is de eigenaar van birdhouse skateboards?

Birdhouse Skateboards (oorspronkelijk birdhouse Projects) is een skateboardbedrijf opgericht door ex-Powell Peralta professionele skateboarders Tony Hawk en Per. Professionele skateboarder Tony Hawk heeft alle belangen in het merk Birdhouse Skateboards overgenomen van Blitz Distribution, Inc. na een overeenkomst met zakenpartner van 15 jaar Per Welinder, een voormalig professioneel skateboarder bij Powell Skateboards. Op 24-jarige leeftijd was Hawk begonnen met schaatsteam Birdhouse, nadat hij dacht dat hij aan het einde van zijn carrière als professionele skater was.

De complete skateboards van Birdhouse zijn al voorgemonteerd en zijn uitgerust met een deck, vrachtwagens, lagers, hardware, griptape en wielen. Birdhouse Skateboards oorspronkelijk Birdhouse Projects is een skateboardbedrijf opgericht door ex-Powell Peralta-professionals Tony Hawk en Per Welinder in 1992.Het starten van Birdhouse was eigenlijk mijn manier om over te stappen van een professionele skater en naar bedrijfseigenaar. Birdhouse heeft een weg vrijgemaakt voor veel echt geweldige skaters om hun reis naar Great Company te beginnen. Birdhouse maakt deel uit van de Blitz Distribution-familie die ook Baker Skateboards, Flip Skateboards, Fury Trucks, Hook-Ups Skateboards en Sk8 Mafia Skateboards distribueert.

Birdhouse maakt ook video's (films) die het talent en de vaardigheden van de teamskaters laten zien (zie videolijst hieronder). Natuurlijk zal het Birdhouse-team altijd beginnen en eindigen met Tony Hawk, misschien wel de meest herkenbare actiesportatleet in de geschiedenis van het genre. Tussen het versnipperen van de vert ramp-demo en het ondertekenen van handtekeningen voor zijn fans ten zuiden van de grens, ging Hawk zitten met Rolling Stone om een kwart eeuw Birdhouse te bespreken, zijn mening te delen over de nieuwe actiesportopgravingen in Mexico en te praten over zaterdag, de nieuwste volledige video van zijn skateboardteams streven. En 24 jaar later bloeit Birdhouse nog steeds, met een van de beste teams in de sport, gebouwd op respect, kameraadschap, authenticiteit en liefde voor wat ze doen.

En toen zat ik ineens vast aan deze enorme hypotheek en nam ik een tweede hypotheek af om Birdhouse te starten - dus ik bevond me in een heel krappe financiële positie. Ze toerde over de hele wereld, waren te zien in de enorm succesvolle Tony Hawk's Pro Skater-videogames, en leverden enkele van de meest iconische en memorabele videoonderdelen in de skategeschiedenis in Birdhouse's The End en Feasters. Oorspronkelijk Birdhouse Projects genoemd, was het gebaseerd op het uitgangspunt dat, als je van iets houdt, je het steunt en koestert.

Leave Message

All fileds with * are required