Wanneer is birdhouse opgericht?

Birdhouse Skateboards is een skateboardbedrijf opgericht door ex-Powell Peralta professionele skateboarders Tony Hawk en Per Welinder in 1992.Birdhouse maakt decks en wielen, evenals kleding en accessoires. Wikipedia Birdhouse maakt dekken en wielen, evenals kleding en accessoires. Tony Hawk zal altijd een idool zijn voor de skateboardgemeenschap, en zijn Birdhouse-merk is geen uitzondering. En toen zat ik ineens vast aan deze enorme hypotheek en nam ik een tweede hypotheek af om Birdhouse te starten - dus ik bevond me in een heel krappe financiële positie.

Birdhouse biedt een van de beste en hoogste kwaliteit decks, gemaakt van massief esdoornhout en materialen van de beste kwaliteit. Tony Hawk en Per Welinder ontwikkelden de Birdhouse Projects Skateboard Company na de achteruitgang die professioneel skateboarden eind jaren tachtig tot begin jaren negentig zag. Als je niet wilt omgaan met het gedoe van het aanpassen van je board, dan heeft Birdhouse je gedekt. Het Birdhouse Beginner Grade Tony Hawk Complete Skateboard is ontworpen voor beginners door mensen die skateboarden van binnen en van buiten kennen.

BIRDHOUSE - TRIPLE STACK COMPLEET SKATEBOARD (ZWART) - 8,0 Belangrijkste kenmerken - Vooraf gemaakt, compleet skateboard Budget, maar hoogwaardige opstelling voor beginnende skaters 8,0 breed Birdhouse-deck (7-laags Canadees. Ze toerde over de hele wereld, waren te zien in de enorm succesvolle Tony Hawk's Pro Skater-videogames, en leverden enkele van de meest iconische en memorabele videoonderdelen in de skategeschiedenis in Birdhouse's The End en Feasters. Birdhouse maakt ook video's (films) die het talent en de vaardigheden van de teamskaters laten zien (zie videolijst hieronder). Tony Hawk gaf de naam Birdhouse Projects onmiddellijke bekendheid en maakte er een van de professionele skateboardmerken ter wereld van.

Natuurlijk zal het Birdhouse-team altijd beginnen en eindigen met Tony Hawk, misschien wel de meest herkenbare actiesportatleet in de geschiedenis van het genre. Oorspronkelijk Birdhouse Projects genoemd, was het gebaseerd op het uitgangspunt dat, als je van iets houdt, je het steunt en koestert. Birdhouse heeft een weg vrijgemaakt voor veel echt geweldige skaters om hun reis naar Great Company te beginnen.

Leave Message

All fileds with * are required