Zet je iets in een vogelhuisje?

Hoewel de meeste vogels kieskeurig zijn en eenvoudig toegevoegd nestmateriaal verwijderen of herschikken, kunnen vogels die geen uitgebreide nesten bouwen, een dunne laag grof zaagsel of kleine houtsnippers waarderen die aan een vogelhuis of vogelnestkast worden toegevoegd. We weten dat vogels hard werken om de materialen voor hun nest te verzamelen en veel tijd besteden aan het samenstellen ervan. Ze gebruiken veel objecten zoals twijgen, grassen, mos, plantendons, veren, dierenbont, dennennaalden, bladeren, modder en meer. Uiteindelijk hoef je niets in je vogelhuisje te stoppen.

Hoe dan ook, u moet het vogelhuisje regelmatig schoonmaken, zodat nieuwe gasten zich welkom voelen. Je moet geen voedsel in een vogelhuisje zetten. Voedsel in vogelhuisjes trekt ongewenste roofdieren en dieren aan, zoals eekhoorns, ratten en slangen, die gevaar opleveren voor de vogels die ze bewonen. Voedsel moet op een vogelvoeder worden geplaatst en niet in een vogelhuis.

Het is niet nodig om iets in een vogelhuisje te plaatsen, en in feite moet je het leegmaken nadat het is verlaten. Als dat niet het geval is, zullen soorten zoals pimpelmezen en koolmezen het niet meer gebruiken', zegt Watts. We krijgen zoveel vogels die onze tuin hier in Brazilië bezoeken. Het kokosblok hebben we vastgebonden aan een flinke betonnen paal.

Parkieten (wild), 2 soorten spechten en verschillende andere hebben het allemaal afgewezen. Ik denk dat het is zoals je zei, het gat heeft precies de verkeerde maat. Er gebeurde iets heel grappigs, ik zette een vogelhuisje op en binnen een paar weken verhuisden er 2 vogels in. Toen bouwden er nog 2 heel dichtbij een nest op enkele leidingen die onder de vooravond uit ons huis komen.

Ik denk dat ze nu buren hebben en ik denk dat ik volgend jaar meer dan één vogelhuisje moet ophangen.

Leave Message

All fileds with * are required