Zullen huisvinken een vogelhuisje gebruiken?

House Finch vogelhuisplannen Huisvinken zoals vogelhuisjes gemonteerd net buiten bereik op een paal in het midden van een tuin vrij van bomen of gebouwen. Huisvinken kunnen ook op platforms nestelen. Verwijder het nest en maak de bak goed schoon nadat het broedseizoen voorbij is. Een vink kan nestelen in vogelhuisjes of platforms, afgezien van hun meer natuurlijke keuze, namelijk de bomen.

Het is een van de meest favoriete vogels in de achtertuin, behalve door sommige Californische fruittelers. Van een oorspronkelijk breed scala aan habitats bestaande uit bosranden, kleinere houten stands en woestijnen, worden Finch vogelhuisjes nu vaak aangetroffen in dorpen en steden, Het ideale Finch vogelhuis zou een 6 „x 6 vloer, 6 binnenplafond en een ingangsgat met een diameter van 1 ½ diameter 4 ½ boven de vloer moeten hebben en ventilatie-opening. . Een scharnierend dak wordt aanbevolen dat moet worden vastgezet met sluiterhaken voor gemakkelijke toegang.

Een ingangsgat met 2 diameter zal een menigte huismussen aantrekken die zeer bedreigend is voor de Finch. Het vogelhuis Finch moet roofdier- en concurrentbestendig zijn. Dit betekent dat de constructie en locatie van het Finch vogelhuis zodanig is dat bescherming wordt gegeven aan de Finch tijdens het gebruik ervan. Het is het beste om het vogelhuisje Finch op een paal in het midden van een tuin te monteren, net buiten bereik, Bij het bouwen van Finch-vogelhuisjes moet men de juiste materialen kiezen.

Een natuurlijk rotbestendig hout zoals ceder, redwood of een goede kwaliteit multiplex voor buiten is ideaal. Hout moet minstens ¾ dik zijn, omdat iets minder warmte kan opbouwen, wat schadelijk is voor jonge vinken. Natuurlijk ogende vogelhuisjes van Finch zijn aantrekkelijker voor de vogels, dus het gebruik van verf kan het beste worden vermeden. Als het absoluut noodzakelijk is, is een niet-giftige verf of vlek die beperkt is tot de buitenkant terwijl het interieur zonder verf wordt verlaten acceptabel.

Donker gekleurde verven worden niet aanbevolen omdat ze warmte absorberen. Vinken zijn een klein vogelras. Dit betekent dat ze graag nestelen in kleine vogelhuisjes met kleine gaatjes. Dit soort huizen voelen zich veilig voor het kleine ras en nodigen hen uit om hun jongen in het vogelhuis te nestelen.

Finch heeft een komvormig nest gemaakt van grassen, kleine wortels, veren, twijgen en bladeren. Ze kunnen verschillende nesten maken voor het eigenlijke nest waar ze de jongen zullen grootbrengen. Huisvinken zullen nestkasten gebruiken. Ze hebben een grotere ingangsgatgrootte van 2 inch nodig.

Op deze grootte kunnen ze echter worden overtroffen door House Sparrows of Spreeuwen. Meestal gebruiken alleen vogels die holtenesters zijn vogelhuisjes of dozen om een nest te bouwen. Putters zijn geen holtenesters, ze bouwen hun nesten het liefst in bomen en heggen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat Goudvinken ervoor zullen kiezen om in een vogelhuis te gaan wonen.

Over het algemeen is het zo dat vinken van welke aard dan ook, zeker hier in het VK, geen vogelhuisjes of nestkasten gebruiken. Het typische Finch vogelhuis moet een afmeting hebben van 6 „x 6 vloer, 6 binnen het plafond en een toegangsgat met een diameter van 1 ½ inch dat 4 ½ boven de vloer en luchtopening is geplaatst. De ingangsgaten van het vogelhuis Finch moeten in een richting worden geplaatst waar oververhitting niet zou optreden, vooral tijdens zeer hete zomers. Wanneer je een vogelhuis voor vinken maakt, wil je dat het klein en veilig aanvoelt, zodat ze erin willen nestelen.

Sinds ik een paar jaar geleden met mijn hobby voor het voeren van vogels ben begonnen, heb ik veel putteractiviteit in mijn tuin gehad. Van een oorspronkelijk grote verscheidenheid aan habitats bestaande uit kleinere houten stands, bosranden en woestijnen, worden Finch-vogelhuisjes over het algemeen gezien in steden en dorpen. Sommige vogelhuisjes hebben een unieke uitstraling die op thuis lijkt, zoals de Sun Catcher Studio Free vogelhuisplannen (Log Cabin). Controleer de plannen gewoon dubbel met de Sun Catcher Studio Bird House Hole Size Guide om ervoor te zorgen dat u de perfecte afmeting krijgt voor uw huisvinken.

Het bevat plannen voor de nestkast, vloerafmetingen, ingangsgat, dak, hardware, roofdierbeschermer en positie, zodat elk aspect van het vogelhuis vinken aantrekt en beschermt. Als ze migreren, zullen ze dat halverwege de herfst of het vroege voorjaar doen, hoewel de vinken in de zuidelijke gebieden dichter bij de evenaar in het zuiden zullen blijven hangen om te nestelen. De vink komt regelmatig voor in Michigan en hoewel meestal een huisdierenvink vind je in de Amerikaanse dierenwinkel. Enkele van de meest voorkomende soorten vinken die je het hele jaar door kunt vinden in de zuidelijke helft van de Verenigde Staten, waarbij sommige soorten vogels hun verblijf afwisselen, afhankelijk van het seizoen.

Een ingangsgat van 2 inch brengt hordes House Sparrows met zich mee, wat buitengewoon bedreigend is voor de Finch. Plaats het huis of de mand minstens 8 voet van de grond in een boom met veel open ruimte eromheen. .

Leave Message

All fileds with * are required